13 Kasım 2013 Çarşamba

keep smiling



Dünyaya gözlerini açtığında, yaşayarak göreceksin yavrum; Hayat hem çooook güzel hem de her zaman istediğin gibi gitmediğinden zorlu bir yolculuk. Ama biz aile olarak hep güzel tarafından bakmaya çalışıyoruz, her ne olursa olsun "keep smiling" diyerek gülümsüyoruz sürekli tüüüm olumsuzluklara. Bazen başaramadığımız zamanlar olsa da, genelinde hayata karşı tutumumuz gülümsemek.

Hayatta herşey istemeye bağlı, birşeyi ne kadar içten ne kadar çok istersen, er ya da geç kavuşuyorsun ona. Biz hep sağlık, huzur ve mutluluk istedik ve istiyoruz. Bunlar olduktan sonra gerisi her türlü olur zaten, olmasa da hayatın güzelliğini korur.

Bizi tanımaya başladığında göreceksin yavrum, öyle çok kuralcı bir ailen yok senin. Akışına bırakarak yaşıyoruz hayatı, tabi bu demek değil ki "dünya dursa umrumuzda değil!" Sorumluluklarımızın bilincinde, kendimize göre oluşturduğumuz bir yaşam biçimimiz var, kim ne demiş, ne dermiş çok düşünmeden, toplumdan çook uzakta da olmadan yaşıyoruz hayatımızı. Sana da böyle bir hayat sunmaya çalışacağız. Doğruları eğrileri yaşayarak göreceksin, tabi ki seni hep doğruya yönlendirmeye çalışacağız ama biliyoruz ki senin de kendine göre doğruların olacak. Bizi beğenmediğin tasvip etmediğin doğruların olacak :)) Her çocuk böyle değil mi zaten :)) Kendimizden biliyoruz yavrum, elbet olacak bunlar. Umudumuz çok zıt düşmemek sadece, her zaman uzlaşabilmek. En büyük hayalimiz iyi ebeveynler olmak, bunun için de uğraşacağız bıdığım.

Senden tek istediğim, kendin adına hep gülümse yavrum. Gülümsemeyi hiçbir zaman bırakma, hayat zor olsa da bazen, aslında çoook güzel ve en güçlü kalkanın gülümsemen olsun diğer tüm zorluklara ve kötülüklere karşı. Mutlu olduğun sürece başaramayacağın hiçbirşey yok şu hayatta tabi birde güçlü isteklerinle. Ama bu istekler hırsa dönüşüp seni ve sevdiklerini yakmasın, sadece hayırlı olanı, güzel olanı iste hayattan, hiç yılma, hep devam et...

Biz babanla el ele verdik, dört gözle seni bekliyoruz. Sen de elimizi hep tut bizi bırakma.

Kocaman öperim o tekme savuran ayaklarını kuzum benim...




Bugüne ait göbüş fotoğrafımız da bu unutmadan ekleyeyim. Kocaman oldum ve daha da olacağım. Ellerim şiş, yüzüm şiş, ayaklarım ve bacaklarım şiş :( Ama seni taşıyorum, olacak o kadar. Sen içeride rahat et de ben tüm rahatsızlıklara göğüs gererim yavrum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder