20 Eylül 2012 Perşembe

blog kurdu

Çok araştırıyorum, çok okuyorum, birinden diğerine zıplıyorum ve bu bana hem keyif veriyor hem de yeni şeyler öğrenmeme vesile oluyor. İnsanların gerçek hayatlarını kendi yazılarından okumak yeni hayatları görmek, keşfetmek bana roman okuyormuşum veya bir dizi serüven içerisindeymişim hissi veriyor. Bazıları bunu komik veya gereksiz görüyorlar ama ben gerçekten çok keyif alıyorum, yeni insanlar, yeni hikayeler, yeni bilgiler, yani kısacası hayata dair bir dolu yenilik görmüş oluyorum. Nasıl oluyor da bu kadar bloga erişiyorum bilmiyorum biranda ben de hayret ediyorum kendime.

Şu aralar kafama çok taktım sanırım istemeden de olsa malum konuyu, ya hiç gerçekleşmezse korkusu sardı nedense :( Bu düşünceyi atmaya çalışıyorum kafamdan ama sanki bir sıkıntı varmış da belli etmiyormuş kendisini gibi sürekli saçma sapan düşünceler içerisinde buluyorum kendimi. Saçmalıyorum biliyorum, böyle düşünerek aslında psikolojik sıkıntı oluşturuyorum bünyemde bunu da biliyorum ne yazık ki :( Umarım düşünmeyeceğim ve bazı şeylerin düzene girmesini bekleyeceğim. Demiştim ya rutinlik de güzeldir diye, gerçekten güzeldir.

2 yorum:

  1. Blogların hayata kattıkları konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Facebook da neymiş? dedirtecek kadar büyük bir dünya. Hatta facebook genelde senin dünyan oluyor ama bloglarda başkalarının dünyalarını keşfediyorsun, kendi dünyanın aslında nasıl bir dünya olduğunu anlıyorsun. Bana gerçekten çok şey kattı, bak mesela üniversitedeyken hayatı hakkında pek de fikir sahibi olmadığım arkadaşımın özel dönemlerini bile takip eder oldum, ötesi var mı? :))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  2. :))) aynen sana çok şey kattı, bloglar sayesinde hobi edindin ve bu işte epey ilerledin canım benim :)Okumaya devam :)))

    YanıtlaSil