11 Temmuz 2012 Çarşamba

veee Papatya da evlenir :)

Epey geç yazıyorum ama oluversin bari. Çok yoğun iki hafta geçirdik 30 Haziran'da düğünü olan Esra'mız için Karabük'e yolculuk serüvenimiz başladı. Aslında Cuma gününden yola çıkacaktık, ben, kocam ve kardeşim ama ne yazık ki biz tembeller bir türlü toparlayamadık kendimizi. Tam arabaya eşyaları yükledik hazırız gidebiliriz dediğimizde açız dedik yemek yiyelim. Oldu mu saat sana 21:00. Bir önceki gece de Tuncayı gece 02:30 da aldığımız için epey geç uyumuştuk, o zaman çıkmayalım dedik. Sabah kahvaltıya gideriz bizde napalım. Ertesi gün sabah 07:30 da yola çıkabildik, ağır gittik biraz 10:00 da vardık Karabük'e. Ben koştur koştur kuaföre gittim Esra için bulduğum gelin saçı modellerini vericem ee tabi birde geç kalmamış görünmem lazım kendimi göstericem :) Annecim evde nefis kahvaltısı ile bizleri bekliyordu tabi, bizde gittik ve yedik :) Tepsimi tutuşturuverdim hemen anneme, beğendi, bende mutlu oldum :)Benim apar topar çıkışım da cabası. O gece eve ancaa 02:30 da girdik düğün dernek derdine.
Bizim saç baş yetişmediği için Zeyno ile kuaförde kaldık, Esra ve Özge foto çekimleri için Safranbolu yolunu tuttular tabi. Çok güzel bir gelin oldu Esram, Papatyam :) Güzel fotoğraflar, güzel Safranbolumuzda çekildi. Nikah ardından düğün derken evlendiriverdik kızı. Zaten sözünü de hemen verivermiştik  :)
Çok güzeldi herşeyleri, umarım hep güzel devam eder. Bizler, yani bizim tayfa düğün derneklerde eksiksiz toplanıveriyoruz maşallahımız var. Sohbet koyu, delilik tavan oluyor :)

Düğünden ve nikahtan bir miktar foto;





düğün devam etsin, Özgem her daim fal bakar, herkes pek  ciddi :)
kafa fotosu çekicez derken delirdiğimiz anlar :)
arada kalan zeynocuk, şaşkın ördek arkadaşım:)











isim kontrolü :) Zeyno, Elvin ve Koral silinmişler yuppy :)

Düğünü bitirdikten sonra eski Safranbolu yolu tutuldu tabi, Özgelerin kaldığı konakta saç baş çözülüp kılık kıyafet değişimi yapıldıktan sonra, odadan kaptığımız pike, havlu ve peştamal üşümemek için itinayla göstere göstere kaçırıldı, dur diyen de olmadı :) Arasta Barda delilik devam etti son süraat, alkolün etkisi ile çalmadan oynandı, gülündü, yalın ayak yüründü vs vs. Netice itibariyle çoook keyifli oldu hepimiz için de. Keşke daha sık görüşebilsek, daha çok vakit ayırabilsek birbirimize. Dostluğumuzun en güzel yanı da aradan aylaaar geçse de hiç kopmamış gibi kaldığı yerden devam edebiliyor olmamız. Süperiz biz canım :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder